Vattenrening

Nu har nya regler för Lakvattenshantering inträtt i Sverige och Norden


Föreskrifter om rening och kontroll av utsläpp av avloppsvatten från tätbebyggelse


NATURVÅRDSVERKETS FÖRFATTNINGSSAMLING

NFS 2016:6 - Grundföreskrift

Naturvårdsverkets föreskrifter om rening och kontroll av utsläpp av avloppsvatten från tätbebyggelse.


Till en Svensk kund har vi utvecklat ett Containerbaserat, skalbart reningsverk för lakvatten. Systemet finns från 40 m3-160 m3 /dag. Ta kontakt med Nils af Winklerfelt för mer information.


Med vår år Turkiska partner Envirotek med mer än 30 års erfarenhet från över 400 vattenreningsprojekt runt om i världen kan erbjuda nyckelfärdiga lösningar från vattenreningsbehov från 5 peroner upp till hela städer. Se nedan presentation för mer information om vår partnesr erfarenhet och refernser. Just nu projekterar vi ett antal  större projekt tillsammans i Sverige, Finland och i Turkiet

 

Vi arbetar med skalbara vattenreningsanläggningar från ca 300 liter/timme till anläggningar som möter en storstads behov.

De anläggningar Ecosaver arbetar främst med är Containerbaserade lösningar som löser dina problem utan större investeringar och anläggningsarbete.

Anläggningarna är en del av en skalbar systemlösning där Vattenrening i kombination med avfallhantering är en bra kombination att börja med.

Anläggningarna kommer färdigutrustade för snabb driftsättning. Alla anläggningar går att få Solcellsdrivna utifrån regionala förutsättningar. Ingår PLC och fjärrkontroll för driftssupport on line.


Idag har vi fyra olika typer av reningsmetoder, Membran, Osmoz, UV samt kemisk rening, Containerbaserade eller fasta anläggningar.


ENVIRO SAF (Submerged Aerated Filter) systemet är ett kompakt och effektiv biologisk reningsanläggning speciellt utformad för små och medelstora behov av avloppslösningar som uppfyller de nya hårda EU regelverk, främst för kustnära områden runt Östersjöområdet.


Snart har vi hela vår nya produktserie i nedladdningsbara PDF samt möjlighet att Online få hjälp med anpassning av vattenrenings system genom att fylla i er vattenanalys och få en skräddarsydd Containerbaserad lösning med pris och leveranstid.


NYHET

Under sommaren har vi även fått en ny agentur, PlanetDISK® RBC Units, att sälja ett nytt biologiskt avloppsvattenreningssystem. Roterande biologisk behandling (RBC)utvecklad i Turkiet med vår partner Envirotek som assisterat planettek i deras 10 åriga utveckling av PlanetDISK® RBC Units.. Nu kan vi introducera på den Nordiska marknaden samt i  Europa. Klicka här  för 3D filmer